Фото: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Рашисти скинули КАБ на Селидове Донецької області: є загиблі та поранені (фото)

У п'ятницю, 21 червня, російські терористи вдарили керованою авіабомбою по місту Селидове, що на Донеччині. Внаслідок ворожого удару дві людини загинули й троє поранено.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За словами посадовця, у п'ятницю вранці росіяни скинули на місто керовану авіабомбу — в зоні ураження опинилася житлова забудова. Пошкоджено п'ять п'ятиповерхівок, шість приватних будинків і автомобіль.

"Ворог продовжує щодня цілеспрямовано бити по мирних жителях Донеччини. В таких умовах найкраще, що можна зробити, — евакуюватися і не ставити під загрозу власне життя і здоров'я", — додав Філашкін.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 21 червня російські загарбники завдали удару по Україні з літаків тактичної авіації керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69. Усі ворожі цілі були знищені Силами протиповітряної оборони країни.

Варто зазначити, що станом на ранок п'ятниці, 21 червня, Російська Федерація вивела в акваторії Чорного, Азовського і Середземного морів п'ять ракетоносіїв. Загальний залп становить 36 ракет.

Нагадаємо, російські війська вперше застосували нову бомбу ФАБ-3000 М-54 з уніфікованим модулем планування та коригування для удару по українських позиціях у Харківській області. Вона є новим російським озброєнням з високим потенціалом знищення, якщо ворожі війська продовжать мати можливість безперешкодно застосовувати таку зброю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.06.2024 11:26