Фото ілюстративне. Джерело: npu.gov.ua

Рашисти вдарили по селищу на Харківщині: загинуло троє людей, є поранені

Внаслідок ворожого авіаудару по Слатиному Харківської області 28 вересня загинули троє людей. Також є поранені.

Про це у Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами чиновника, ворог у суботу вдарив по цивільній інфраструктурі: пошкоджено заклад освіти та магазини. Люди в цей час перебували на вулиці.

"За оновленою інформацією, щонайменше троє людей отримали поранення. Одна жінка — у важкому стані", — написав Синєгубов.

Раніше повідомлялось, що 28 вересня війська країни-агресорки завдали ударів по лікарні у Сумах. Так, ворог завдав два авіаудари по медзакладу. Внаслідок першого обстрілу загинула одна людина, зазнало руйнувань перекриття декількох поверхів лікарні. Розпочалася евакуація пацієнтів та персоналу. Під час евакуації хворих, ворог знову завдав удару. Згодом з'явилась інформація, що внаслідок рашистського обстрілу лікарні кількість загиблих із шістьох людей зросла до восьми.

Також вночі 28 вересня російські окупанти здійснили десяту повітряну атаку на Київ від початку місяця. Загарбники випустили по столиці близько півтора десятка "шахедів".

Нещодавно стало відомо, що внаслідок ворожого обстрілу селища Козача Лопань Харківської області 28 вересня загинув суддя Верховного Суду Леонід Лобойко

Нагадаємо, 27 вересня російські загарбники вкотре атакували Харків керованими авіаційними бомбами. Місцеві жителі поінформували про те, що в місті пролунав вибух. Згодом стало відомо, що КАБ влучив у приватний будинок у Київському районі. Інформація про постраждалих не надходила.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2024 19:26