Фото: armyinform.com.ua

Рашисти вдарили "шахедом" по житловому кварталу у Сумах: які наслідки

Вночі у четвер, 7 вересня, війська країни-агресорки обстріляли місто Суми. Епіцентр удару припав на житловий квартал.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

"Сьогодні вночі відбулось влучання ворожого БпЛА типу Shahed-136 по житловому кварталу міста Суми", — йдеться у повідомлені.

Зазначається, що пошкоджено один приватний будинок, два магазини та 20 квартир у багатоповерхівці. Про жертви інформація не надходила.

"На щастя, без жертв", — додали в ОВА.

Відомо, що ще один "шахед" вдалося знищити завдяки нашій ППО.

Нічний обстріл 7 вересня

У ніч на 7 вересня російські військові двома хвилями дронів-камікадзе Shahed атакували Україну. Зокрема, загарбники вкотре атакували безпілотниками південь Одещини. Ворожі "шахеди" упродовж трьох годин тероризували український регіон. Це вже четверта атака Ізмаїльського району за останні п’ять днів. Внаслідок сьогоднішнього обстрілу у декількох населених пунктах пошкоджені об’єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор, адміністративна будівля. Постраждала одна цивільна людина.

Крім того, під ударом опинились Суми — жителі міста уночі чули вибухи. Сумська обласна військова адміністрація стверджувала, що спрацювала ППО. Про загрозу оголошували кілька разів.

Нагадаємо, зранку 7 вересня російські терористи обстріляли Запорізьку область. Ворог поцілив по однойменному району.

Додамо, 6 вересня російські окупанти обстріляли Центральний ринок у Костянтинівці Донецької області. Відомо, що 16 осіб загинули та 32 отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2023 15:17