Фото: соцмережі / ілюстративне

Рашисти вдруге за ніч атакували Тернопільщину: куди поцілив ворог крилатими ракетами

У ніч на 14 травня під час другої повітряної тривоги ворог знову атакував цивільні об'єкти Тернопільщини. О 05:00 год зафіксовано приліт крилатих ракет.

Про це у Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації Володимир Труш.

За його даними, спеціалісти прибули на місце події та зафіксували руйнацію двох та пошкодження дванадцяти дачних будинків. Пожежу, яка виникла на місці, була одразу ліквідована. 

"Уламками ракет пошкоджено цивільні  торгові та господарські обʼєкти та дев'ять вантажних автомобілів. Потерпілих від цієї надзвичайної події немає. На місці події працюють спеціалісти", — додав Труш.

В адміністрації також просять не підходити до пошкоджених обʼєктів до остаточних висновків спеціалістів.

Нагадаємо, у Тернополі ввечері у суботу, 13 травня, під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Сталося влучання ворожих ракет у складські приміщення.

Водночас 14 травня російські загарбники намагалися виявити розташування української протиповітряної оборони в районі Києва. У підсумку всі дрони, запущені на столицю, були знищені.

Також вночі 13 травня ворог поцілив у цивільні об'єкти Миколаєва — сталася пожежа на одному з підприємств. Також неспокійно було у ніч з п'ятниці на суботу й на Хмельниччині — там ворог атакував критичну інфраструктуру. Внаслідок обстрілу кількість постраждалих наближається до 30 осіб.

Вдень у суботу ворожа авіація здійснила атаку Херсонської області. Внаслідок ударів ворога авіабомбами місто Берислав залишилось без електроенергії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.05.2023 08:46