Фото: Херсонська ОВА / ілюстративне

Рашисти вгатили артилерією по Херсонщині: скільки людей отримали поранення

У неділю ввечері, 6 серпня, російські загарбники обстріляли Ольгівку (Херсонська область). Внаслідок ворожої атаки поранення отримали дві жінки 77 і 73 років.

Про це повідомили в Херсонській Обласній воєнній адміністрації.

"Надвечір окупанти обстріляли Ольгівку. Один зі снарядів влучив у подвір’я приватного будинку. Травмовані дві жінки 77 та 73 років. У них поранення кінцівок і акубаротравми", — йдеться у повідомленні.

В адміністрації також додали, що постраждалих госпіталізують до медзакладу.

Масований обстріл України 5 серпня

У суботу ввечері російські загарбники здійснили масований ракетний обстріл України. Повідомлялося про рух ракет на Старокостянтинів, що на Хмельниччині. Також вибухи було чутно на Запоріжжі.

Згодом вибухи чули у Житомирській області. Повідомлялося й про те, що рашисти поцілили ракетами на Вінницьку область.

На новий обстріл України відреагував президент Володимир Зеленський. Він заявив, що "Кинджали" й "Калібри" били по "Мотор Січі" та по нашій Хмельниччині. Частину ракет, за його словами, було збито.

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня російські окупанти атакували Україну іранськими дронами-камікадзе та ракетами. Більшість повітряних цілей знешкоджено протиповітряною обороною. Зокрема, силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною вдалося знищити сім ударних БпЛА Shahed-136/131, п'ять із шести ракет "Калібр" та 13 із 20 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х555. Удари прийшлися й по Хмельниччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.08.2023 23:05