Фото: скріншот з відео

Рашисти вгатили ракетою по супермаркету в Умані: Міноборони оприлюднило відео

У четвер, 8 червня, російські загарбники обстріляли місто Умань Черкаської області. Відео одного з ударів зʼявились у мережі.

Кадри влучання російської ракети опублікувало Міністерство оборони України у Twitter.

"Умань Черкаської обл. Вчора російські терористи завдали ракетного удару по місцевому продуктовому магазину", — йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, ворожа ракета влучила біля будівлі продуктового магазину "АТБ", який продовжив роботу навіть після оголошення повітряної тривоги. У ньому перебували жінки та діти.

Своєю чергою російські терористи заявили, що знищили склад боєприпасів.

Нагадаємо, у четвер, 8 червня, російські загарбники атакували ракетами Черкаську область. Удар прийшовся по Уманській громаді.

Згодом представник ГУР Андрій Юсов заявив, що російські окупанти виробили певну кількість ракет, якими продовжують обстрілювати українські міста. До цього загарбники зробили невелику паузу після атаки на енергетичний сектор України.

Раніше військові попереджали, що під час повітряних тривог українцям краще спуститися до бомбосховища, аніж перечікувати атаку вдома. Тому що правило "двох стін" не завжди є ефективним.

Росія у ніч 6 червня атакувала Україну крилатими ракетами типу Х-101/555. Пуски були здійснені традиційно — зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. За даними Повітряних сил, більшість ракет летіли в напрямку Києва, однак силами та засобами протиповітряної оборони знищено усі 35 ворожих цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2023 17:20