Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Рашисти влучили у промисловий об'єкт на Львівщині: в ОВА повідомили про масштабну пожежу (відео)

У середу вночі та вранці, 7 лютого, Україна знову пережила масовану ракетну атаку. Внаслідок ворожих ударів постраждав промисловий об'єкт у Львівській області.

Про це повідомив глава Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. За словами посадовця, це промисловий об'єкт у Дрогобичі. 

"Зафіксували часткове руйнування будівлі. На площі близько 300 м² триває пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих немає", — написав він.

Козицький також повідомив, що крім цього, наші Сили ППО збили одну ракету у Стрийському районі: жертв та постраждалих нема, пошкоджених об'єктів — також. 

"Дякую нашій протиповітряній обороні та всім службам, які оперативно зреагували. Щойно зʼявляться оновлені дані, я їх оприлюдню", — додав очільник Львівської ОВА.

Оновлено. Згодом Максим Козицький повідомив, що близько 09:30 пожежу на промисловому обʼєкті у Дрогобичі загасили.

"За інформацією ДСНС, внаслідок пожежі пошкоджені: дах на площі 500 метрів квадратних та автомобіль-сміттєвоз. Люди не постраждали. Інформація ще доповнюється. Дякую нашим вогнеборцям за оперативність і професіоналізм!" — написав він.

Зазначимо, що вранці у середу у столиці двічі працювала протиповітряна оборона. Перші вибухи у місті пролунали близько сьомої ранку, тоді як через 40 хвилин ракети знову були над столицею.

Про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

Нагадаємо, що вранці 7 лютого ворог завдав ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури, про постраждалих не повідомлялося. 

Обстріляли окупанти й Миколаїв: у місті зафіксовані пошкодження житлових будинків, газових і водних мереж. Є поранені. Згодом Олександр Сєнкевич оприлюднив наслідки російської атаки по місту: ракета утворила величезну вирву.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 09:39