Фото: Telegram-канал Олега Кіпера

Рашисти вночі атакували припортову інфраструктуру та житловий будинок на Одещині: є поранені (фото)

У ніч на 24 липня ворог атакував ударними безпілотниками Ізмаїльський район Одещини. Під прицілом росіян була припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок, внаслідок чого постраждали люди.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За словами посадовця, внаслідок російської атаки троє людей отримали поранення. Двоє з них шпиталізували у стані середнього ступеня важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці.

Також, як зазначає Олег Кіпер, внаслідок обстрілу відбулися руйнування декількох будівель припортової інфраструктури. 

"Пошкоджено три вантажних автомобілі. На місці також спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини", — додав очільник Одеської ОВА.

Росіяни атакували "шахедами" Одеську область в ніч на 24 липня

Фото: Telegram-канал Олега Кіпера

Раніше повідомлялось, що у ніч із вівторка на середу, 24 липня, румунська влада оголошувала повітряну тривогу на півночі округу Тулча після того, як було помічено кілька дронів, що наближаються до кордону з боку України. У регіоні було зареєстровано 10 дзвінків на номер "112" через звуки вибухів.

Нагадаємо станом на ранок 24 липня у Чорному морі зафіксовано чотири ворожі кораблі, з яких два є носіями крилатих ракет "Калібр". Загальний залп до 12 ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2024 08:53