Руйнування на Дніпропетровщині внаслідок атаки дронів. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Рашисти вночі обстріляли Кривий Ріг: є влучання в енергооб’єкт, вводяться аварійні відключення світла

Російські окупанти другу ніч поспіль атакували дронами Кривий Ріг Дніпропетровської області. Вони поцілили в об'єкт енергетики. Після цього в місті вводять аварійні відключення світла, можливі перебої й зі зв'язком.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Енергетики вводять графіки аварійних відключень (за тим алгоритмом, що був торік під час блекаутів). Через 10 хвилин зупиниться швидкісний трамвай", — написав він о 08:03 у своїх соціальних мережах.

Крім того, частина лікарень, вода, тепло (там, де це можливо) переходять на генератори.

"Будуть віялові перебої з електроенергією та зв'язком. Нагадую всім, що у нас створено 213 "Пунктів незламності" — там є електрика, тепло та все необхідне", — додав Вілкул.

Російські окупанти другу ніч поспіль атакують Кривий Ріг дронами-камікадзе. Минулої ночі відбулися влучання та сталися пожежі. Рашисти вдарили в об'єкт енергетичної інфраструктури міста, і тепер без світла в регіоні майже 15 тисяч людей.

Про це повідомив, зокрема, голова Дніпропетровської області Сергій Лисак. Він зазначив, що п’ять дронів противника знищили в небі над областю сили та засоби протиповітряної оборони.

"Однак сталося і декілька влучань. Виникли дві пожежі. Без світла в районі майже 15 тисяч людей. А ще — дві котельні Кривого Рогу, які забезпечують 43 тисячі абонентів. У місті частково знеструмлений швидкісний трамвай. Також деякі родини залишилися без водопостачання", — написав Лисак.

Вілкул уточнив, що станом на сьому ранку 7 500 абонентів знеструмлено у Металургійному районі.

"Знеструмлено котельню АМКР "Тепломережі" та котельню №2 "Теплоцентралі" — це Металургійний, частина Саксаганського та Довгинцівського району", — розповів він.

Нагадаємо, що, за інформацією Повітряних сил Збройних сил України, в ніч на суботу, 3 лютого, російські окупанти атакували Україну 14 ударними БпЛА типу Shahed-136/131 і двома керованими авіаційними ракетами Х-59. Сили оборони знищили дев’ять безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.02.2024 09:18