Наслідки обстрілу Мирнограда. Джерело: соцмережі Вадима Філашкіна

Рашисти вночі обстріляли ракетами Мирноград на Донеччині: влада розповіла про наслідки

У ніч на неділю, 10 березня, російські окупанти трьома ракетами вдарили по Мирнограду. Внаслідок атаки десятеро людей отримали поранення, трьох із них забрали в лікарню.

Про це повідомило "Суспільне Донбас" із посиланням на виконувача обов'язків Мирноградської міської військової адміністрації Юрія Третяка.

"Три ракетних влучання. Три вирви в одному місці в радіусі 20 метрів. Сильно пошкоджені десять житлових багатоповерхових будинків. Один під'їзд дев'ятиповерхівки має пошкодження такі, що для житла непридатний, потребує капітального відновлення", — розповів він.

Також, за його інформацією, через ракетний удар припинила роботу котельня. Без опалення залишились 2 088 абонентів. Наразі ремонтні бригади вже частково відновили подачу тепла. Пошкоджень зазнала теплотраса та колектор. Фахівці встановлюють ступінь пошкоджень і необхідні ремонтні роботи.

"Поранення отримали десять цивільних осіб — це мешканці будинків. Госпіталізували трьох людей, одного з них до Покровська. Іншим надали медичну допомогу, лікуватися будуть амбулаторно", — додав Юрій Третяк.

За інформацією начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, росіяни вдарили по Мирнограду трьома ракетами С-300, серед поранених є підліток. Ракетний удар пошкодив 27 автівок.

Нагадаємо, що ввечері в суботу російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровській області. Обстріл здійснили по підприємству в Новомосковському районі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.03.2024 11:13