Фото: Генштаб ЗСУ

Рашисти зазнають значних втрат: ЗСУ "затрьохсотили" 200 мобіків

Війська країни-агресорки продовжують зазнавати значних втрат на фронті в Україні. Зокрема українські військові "затрьохсотили" 200 російських щойно мобілізованих рашистів.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

"У Новосвітлівці на Луганщині, в місцевій лікарні перебуває понад 200 поранених з числа нещодавно примусово мобілізованих жителів тимчасово окупованих територій Луганської області", — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що авіація Сил оборони України протягом доби завдала 21 удар по районах зосередження ворога та 6 — по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. А наші ракетники і артилеристи уразили 6 пунктів управління, 7 районів зосередження ворога та склад боєприпасів окупантів.

Українські військові зауважують, що небезпека російських авіаційних та ракетних ударів є на всій території України.

Протягом доби, як повідомляють у штабі, противник завдав чотири ракетних удари, половина з них по цивільній інфраструктурі Матвіївки Запорізької області, також війська РФ завдали 15 авіаційних ударів та здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, 19 січня російські загарбники намагалися атакувати позиції українських військових у Запорізькій області. Проте наступ з тріском провалився і рашисти зі значними втратами змушені були тікати.

Додамо, 19 січня у тимчасово окупованій Кирилівці ліквідували групу військових РФ. Загарбників вдалося зловити завдяки роботі партизанів.

Війна, 19.01.2023 19:52