Фото: Telegram-канал Селидовської МВА

Рашисти зранку атакували місто на Донеччині авіабомбою ФАБ-500: є суттєві пошкодження

У середу зранку, 26 червня, російські окупанти вгатили авіабомбою ФАБ-500 по місту Селидове на Донеччині. Внаслідок ворожого удару у населеному пункті є значні руйнування.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Селидівська міська військова адміністрація. Там зазначили, що 26 червня приблизно о 04:10 російські війська скинули на місто Селидове авіабомбу ФАБ-500.

"В результаті обстрілу пошкоджено адміністративну будівлю підрозділу ДСНС, шість пʼятиповерхових та 37 приватних житлових будинків, один приватний автомобіль. Постраждалих та загиблих, на щастя, немає", — йдеться у повідомленні адміністрації.

Обстріли України 25 червня

За даними Генштабу, впродовж вівторка авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони уразили 10 районів зосередження особового складу та два пункти управління противника. Російські загарбники завдали по території України 43 авіаційні удари із застосуванням 60 КАБів, також залучили 368 дронів-камікадзе

Разом з тим, ворог здійснив понад 2700 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

За даними Військово-морських сил, станом на ранок середи, 26 червня, Російська Федерація вивела в акваторії Чорного та Азовського морів три ракетоносії "Калібрів". По Україні можуть вдарити 16 ворожих ракет.

Нагадаємо, 24 червня російські загарбники ракетами вдарили по місту Покровськ на Донеччині. Загинули щонайменше четверо людей. Рашисти вгатили по місту двома ракетами "Іскандер-М".

Також 24 червня російські загарбники атакували Чернігівську область дроном-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок ураження дроном-камікадзе типу Shahed у Чернігівському районі зафіксовано низку пошкоджень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2024 08:05