Фото: armyinform.com.ua

Рівень небезпеки дуже високий: військові попередили українців про нові ймовірні обстріли

Станом на 21:00 29 травня країна-агресорка вивела в Чорне море один надводний та два підводних ракетоносії. Таким чином зберігається дуже високий рівень ракетної небезпеки.

Про це повідомив речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Зазначається, що наразі Росія провела ротацію ракетоносіїв в Чорному морі, однак продовжує тримати напоготові "Калібри". Ще один підводний ракетоносій було виведено в акваторію на чергування надвечір, один з надводних завів в пункт базування. Загальний залп — 16 ракет.

"Рівень ракетної небезпеки залишається дуже високим. Будьте пильні та відповідальні, не нехтуйте власною безпекою і не допомагайте ворогу через хайп у соцмережах", — наголосив Назаров.

Нагадаємо, окупанти двічі за добу 29 травня здійснили ракетний удар по території України. Близько 11:30 атакував Київщину балістичними та крилатими ракетами.

Додамо, після ракетної атаки у Києві виявили шість уламків ракет. Так, залишки повітряних цілей знайшли в Оболонському районі впали поблизу АЗС, на зелену зону та на дорожнє покриття. У Деснянському районі уламки впали на території одного з парків, а в Дніпровському — на проїжджу частину.

За даними мера міста Віталія Кличка, унаслідок роботи ППО сталося падіння уламків на проїжджу частину і в Подільському районі. Медики госпіталізували одного пораненого. На місці події сталося загоряння на даху двоповерхової будівлі.

Також у ЗСУ попередили, що оприлюднювати фото уламків ракет української протиповітряної оборони небезпечно, оскільки ворог це може використати у своїх цілях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2023 23:30