Бійці легіону "Свобода Росії". Скріншот із відео

Російські добровольці анонсували удари по військових об’єктах: спільна заява трьох угруповань (відео)

Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях Росії в Бєлгороді та Курську. Через це мешканців міст закликали евакуюватися.

Про це свідчить спільна заява Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону".

"Ми звертаємося до наших співгромадян: мешканців Бєлгорода, чиновників Бєлгородської адміністрації та всіх тих, хто нас чує. Путінські вбивці завдають масованих ударів по мирних українських містах, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей і держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок і дітей) гинуть від обстрілів із Бєлгорода. Обстріл України з території Бєлгорода має зупинитися!" — наголосили добровольці в заяві.

Там додали, що у зв'язку з цим змушені завдати вогневого ураження по військових позиціях, які розміщені в Бєлгород та Курську.

Російські добровольці закликали мешканців цих міст евакуюватися для уникнення жертв серед цивільних, а місцеву владу — евакуювати мешканців міст Курської та Бєлгородської областей.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 березня, зранку легіон "Свобода Росії" записав звернення на російсько-українському кордоні. Російські добровольці заявили, що відбиратимуть землю у кремлівського режиму "сантиметр за сантиметром". Таким чином вони запевнили, що "йдуть на вибори" на батьківщину.

Сьогодні стало відомо, що тривають бої за селище Тьоткіно Курської області між добровольцями з легіону "Свобода Росії" та кремлівськими військами. Російські добровольці розповіли на відео безпосередньо з місця події про просування вперед.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 13:37