Фото: Національна поліція

Російські снайпери у Вовчанську обстріляли авто поліцейських, які евакуювали цивільних (відео)

У понеділок, 13 травня, на околиці міста Вовчанськ Чугуївського району Харківської області російські снайпери обстріляли броньоване авто поліцейських, які евакуювали цивільних.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

"Броньований позашляховик Toyota Hilux, отриманий пів року тому, як допомогу від уряду США для правоохоронців Харківщини, врятував життя трьох працівників поліції. Вони прямували евакуювати людей з-під обстрілів", — йдеться у повідомленні.

Водночас, як розповів начальник відділу поліції №1 Чугуївського районного управління поліції Максим Стецина, під час обстрілу відбулося влучання у лобове скло автівки де сидів водій, а також пасажирські вікна та двері. До того ж окупанти пробили колеса авто.

Постраждалих внаслідок рашистської атаки немає, а поліцейський автомобіль вже знову в строю.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, на Харківському напрямку українські воїни продовжують тримати оборону та завдавати ворогу втрат. На окремих ділянках Збройні сили України мають тактичні успіхи. Українські воїни потіснили ворога та проводять заходи зачистки на північній околиці населеного пункту Вовчанськ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.05.2024 19:40