Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росія атакувала ракетами Кривий Ріг: у низці областей лунала повітряна тривога

У суботу вранці, 12 серпня, в Кривому Розі пролунали вибухи. У багатьох областях України була оголошена повітряна тривога.

Про обстріли міста повідомив у Telegram голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Кривий Ріг. Вибухи. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет", — написав чиновник.

На цей час не публікуються додаткові подробиці обстрілів.

Варто відзначити, що раніше Повітряні сили України попереджали про балістичну загрозу в регіоні.

"Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога! Усі в укриття!" — написали військові о 10:03 в суботу зранку.

Ракетний удар по Кривому Рогу 31 липня: що відомо

У Кривому Розі зранку 31 липня пролунали вибухи. Росіяни випустили по місту дві ракети. У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що одна із них влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, а інша — у багатоповерхівку. 

У Повітряних силах зазначили, що окупанти, ймовірно, використали для удару по Кривому Розі балістичне озброєння. Водночас наголосили, що тип ракет, якими завдають удари окупанти по території України, можна визначити остаточно лише тоді, коли будуть знайдені уламки. Тоді спеціалісти по двигунах встановлюють тип боєприпасу.

Нагадаємо, у Кривому Розі на Дніпропетровщині, внаслідок ракетного удару, який росіяни завдали зранку 31 липня загинула мама зі своєю неповнолітньою донькою. Матері було 45 років, а дівчинці — усього десять. Родичка загиблих розповіла, що вони мешкали на восьмому поверсі знищеного російською ракетою будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.08.2023 10:52