Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Росія обстріляла машини Червоного Хреста на Донеччині: є загиблі та поранені (фото)

У четвер, 12 серпня, російські окупанти вдарили по машинах гуманітарної місії Міжнародного комітету Червоного Хреста на Донеччині. Наразі відомо про трьох загиблих та двох поранених людей.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі президент Володимир Зеленський. Він наголосив, що у цій війні все абсолютно очевидно: Росія несе зло, Україна захищає життя. За словами Зеленського, якщо хтось хоче чути "обидві сторони", то в Росії це сприймають лише як дозвіл убивати далі.

"Світ повинен реагувати жорстко й принципово. Не можна залишатися байдужим - і країнам, і міжнародним організаціям", — зауважив гарант.

Президент додав, що тільки спільними зусиллями світова спільнота може змусити Москву припинити цей терор і змусити РФ шукати миру.

Удар по вантажівках Червоного Хреста

Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського 

Нагадаємо, 6 вересня російські окупанти атакували Львівську область бойовими безпілотниками. Близько 03:15 у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки дрона типу "шахед". Внаслідок атаки згоріли чотири вантажівки. На щастя, обійшлося без травмованих та загиблих.

За словами начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, над ліквідацією займання працювали 32 пожежники, залучали шість одиниць спецтехніки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2024 15:16