Фото: скріншот з відео

Росія терміново вивозить ядерні боєприпаси з Бєлгородської області, — розвідка

Росія в терміновому режимі евакуює сховище ядерних боєприпасів з об’єкта "Бєлгород-22". Це сталося після того, як вранці російські партизани розпочали бойові дії на території Бєлгородської області РФ.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

За словами представника ГУР, саме на цьому об’єкті Росія зберігала частину своїх боєзапасів для ядерного озброєння. Юсов також зазначив, що для евакуації такого військового об’єкта росіянам треба залучати "серйозну" техніку та відповідну кількість особового складу.

"Це сховище ядерних боєприпасів, так само росіяни евакуювали з району, поблизу Грайворона знаходиться", — розповів Юсов.

Представник розвідки підтвердив, що на об'єкті "Бєлгород-22" була тактична ядерна зброя.

Нагадаємо, на території Бєлгородської області легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус проводять операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". До цього залучені виключно громадяни Росії.

Від дев'ятої години ранку в Бєлгородській області Росії чутно вибухи. На кордоні нібито триває потужний бій із застосуванням танків та безпілотників. Користувачі соцмереж опублікували відео, на якому, як стверджується, танки заїжджають на територію Росії на КПП "Грайворон". Місцеві ЗМІ повідомляють про запеклі бої з "ДРГ" на кордоні. У мережі також з’явилася інформація про нібито знищення прикордонного пункту у Бєлгородській області. Повідомляється про "десятки поранених та вбитих".

В Бєлгородській області РФ вже оголосили про введення "правового режиму контртерористичної операції". Росіян попередили про жорсткі обмеження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.05.2023 18:59