Фото: ДСНС України

Росія вдарила КАБами по Запоріжжю: рятувальники показали наслідки ворожого авіаудару (фото, відео)

У неділю ввечері, 22 вересня, російська армія вдарила керованими авіабомбами по Запоріжжю. Вже відомо про дев'ятьох поранених через ворожу атаку, серед поранених є дитина.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Україні.

За даними рятувальників, у неділю близько 23:00 ворог здійснив авіаудари по обласному центру.

"Внаслідок атаки попередньо травмовано дев'ятьох людей, з них одна дитина. Кількість постраждалих з’ясовується. Рятувальники провели евакуацію жителів пошкоджених багатоквартирних будинків. Одну жінку деблокували із власної квартири", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Як зазначають надзвичайники, вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля та балкону однієї із квартир на загальній площі 10 квадратних метрів. Також проводились аварійні роботи з розбирання зруйнованих конструкцій входу до квартир.

"Всього на ліквідацію від ГУ ДСНС залучалося 47 рятувальників та 10 одиниць техніки. На місцях працювали поліціянти, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та інші профільні служби міста", — додала прес-служба ДСНС.

Раніше повідомлялось, що 22 вересня війська країни-агресорки завдали ударів по Краматорську Донецької області. Постраждали місцеві мешканці.

Нагадаємо, 22 вересня російські загарбники скинули авіабомбу на Слов'янськ у Донецькій області. Під приціл ворожих військ потрапив приватний сектор. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 23.09.2024 06:01