Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Росія вшосте з початку травня атакувала "Шахедами" Київ: влада повідомила про успішні збиття

Вночі 13 травня російські окупанти вшосте атакували Київ від початку травня. Усі повітряні цілі були успішно знищені ППО.

Про це повідомила прес-служба Київської міської військової адміністрації. 

Зазначається, що повітряна тривога у Києві тривала 2 години 29 хвилин — від 02:20 до 04:50. Рашисти атакували столицю України дронами-камікадзе.

"У повітряному просторі в напрямку столиці були виявлені, попередньо, іранські баражуючі боєприпаси "Shahed". Всі ворожі дрони, які рухалися курсом на Київ, успішно знищені. Дякуємо ППО! Черговий раз наші захисники відпрацювали відмінно", — повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Попередньо, у столиці руйнувань та травмованих внаслідок ворожої атаки не зафіксовано.  

Зауважимо, на Київщині внаслідок падіння ворожого дрона пошкоджено житловий будинок.

Нагадаємо, вночі 13 травня у більшості регіонів України оголошено повітряну тривогу. Вибухи лунали у кількох областях. У Миколаєві ворог поцілив у цивільні об'єкти — сталася пожежа на одному з підприємств, в одній із п’ятиповерхівок вибуховою хвилею винесло практично всі вікна, горіли три квартири.

Крім того, цієї ночі на Львівщині була загроза атаки дронами-камікадзе. Вибухи в області не лунали, але, за даними місцевої влади, спрацювала ППО у сусідній області.

Також не спокійно було і на Хмельниччині. Там ворог атакував критичну інфраструктуру. Внаслідок атак постраждали п'ятеро місцевих мешканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.05.2023 09:21