Фото: armyinform.com.ua

Росіяни тримають у морі військові кораблі: чи є ракетоносії

Станом на ранок 6 січня війська країни-агресорки тримають у Чорному морі чотири бойові кораблі. Проте ракетоносії відсутні.

Про це повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

У Азовському морі рашисти тримають один військовий корабель. Водночас у Середземному морі на бойовому чергуванні перебувають три ворожі кораблі, серед яких два носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп до 16 ракет.

"За добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили: до Азовського моря — три судна, з них одне рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря — 11 суден з них три продовжили рух у напрямку протоки Босфор", — додали у ВМС.

Ворог тримає у Чорному морі чотири бойових кораблі

Інфографіка: ВМС

Нагадаємо, у 2023 році Збройні сили України знищили щонайменше шість кораблів і катерів російського Чорноморського флоту, а також до 700 загарбників, які входили до особового складу цих суден.

Додамо, речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук раніше заявляв, що під час масованих обстрілів України 29 та 2 січня війська країни-агресорки не застосовували надводні та підводні ракетоносії, які базуються у Чорному морі. Це може бути зумовлено проблемами із забезпеченням флоту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.01.2024 08:40