Фото: Іван Федоров\Telegram

Росіяни обстріляли Запоріжжя: двоє людей загинули, серед них 8-річна дитина

Ввечері 2 вересня війська країни-агресорки завдали ударів по Запоріжжю. Внаслідок атаки одна дитина загинула, а ще одна — отримала поранення.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, ворог вгатив по місту близько 23:00. Внаслідок рашистської атаки загинули двоє людей, зокрема, восьмирічний хлопчик та 38-річна жінка.

Крім того, 12-річна дівчинка та 43-річний чоловік отримали поранення. Дитина наразі перебуває у реанімації.

Також через ворожий удар у місті частково зруйновано будівлю. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені багатоповерхові будинки розташовані поруч.

Нагадаємо, на світанку 2 вересня російські загарбники атакували Київ — там постраждали троє людей і вибито вікна у двох школах міста. Також відбулося загоряння автомобілів і пошкодження нежитлових приміщень.

Вдень російські терористи атакували Харків. Кількість постраждалих, за останніми даними, становить 14 осіб. У місті пошкоджено гаражі, автомобілі, адміністративні будівлі, спорткомплекс і приміщення підприємства. За різними адресами спалахнули пожежі.

Ввечері цього ж дня ракетного удару від російських загарбників зазнав Дніпро. Унаслідок обстрілу відомо про загиблого та трьох поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2024 07:58