Фото: uainfo.org

Росіяни заборонили масові зібрання 9 травня на окупованих територіях

Російські загарбники заборонили проводити масові зібрання 9 травня на окупованих територіях України. Рашисти панічно бояться контрнаступу українських воїнів.

Про це повідомив речник прес-центру сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі телемарафону.

"Стало відомо, що 9 травня окупанти на захоплених територіях заборонили масові зібрання та скупчення людей. Отже, можна говорити, що там паніка, і вони такі налякані, що бояться власної тіні. І правильно роблять", — сказав Шершень.

За словами речника, зараз на Таврійському напрямку панує повна паніка серед колаборантів, які швидко виїжджають з тимчасово окупованих територій. Зокрема, у Запорізькій області вони тікають та залякують місцеве населення.

"Самі тікають, всі, хто вимушено опинився в окупації, тікають. Там лякають їх контрнаступом Збройних сил України. Потрібно зазначити і те, що вже є інформація, і вона вже перевірена, доля колаборантів, що виїхали, незавидна. Вони потрапляють до Бердянська, який стає перевалочним пунктом, бо далі людей вивозять до Росії або розпорошують по Донбасу", — уточнив Шершень.

Нагадаємо, російські окупанти поспіхом тікають із Херсонської області. Представники окупаційних адміністрацій активно вивозять документацію та награбоване майно до окупованого Криму та Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 22:56