скріншот з відео

Розважалися під пісні рашистки Аллегрової: у Запоріжжі розгорівся мовний скандал (відео)

У місті Запоріжжя розгорівся мовний скандал на одній з баз відпочинку. У громадському закладі компанія розважалася під пісні любительки російського диктатора Володимира Путіна Ірини Аллегрової

Відео інциденту оприлюднив у своєму Telegram-каналі офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

На базі відпочинку "Куманьок" у місті Запоріжжі жінка, яка виїхала з окупованих територій, зробила зауваження компанії, яка гучно розважалась під пісні російської співачки Ірини Аллегрової. Вона перебуває під санкціями через свою підтримку війни РФ в Україні.

"Ви знаєте, що у нас заборонена у місцях громадського відпочинку російська музика?" — поцікавилася авторка відео.

Згодом у конфлікт між жінками втратились двоє чоловіків. Один з них назвав себе "військовим" і переконував, що в Україні спілкуються "російською мовою". Він також заявив, що "раждьон в СССР". Наприкінці відео помітно, що у жінки силоміць відібрали телефон, на який вона знімала конфлікт.

Своєю чергою офіцер Анатолій Штефан закликав допомогти з ідентифікацією присутніх на відео людей.

"Якщо вони реально виявляться військовими прошу особисто за них вибачення. Мені дуже соромно за них. На мою особисту думку, така мразота немає ніякого права носити військову форму і називати себе військовими. Військовий — це захист, честь та гідність", — написав він у коментарі до відео.

Нагадаємо, на початку травня у центрі Львова стався конфлікт між перехожим та трьома хлопцями, які слухали в авто музику Григорія Лепса. Один з любителів російської попси отримав протокол про хуліганські дії, а усі разом — повістки на військкомат.

Раніше правоохоронці склали адміністративні протоколи через мовний скандал в кафе "Дубровка" у селі Погреби Київської області. Там відвідувачі виконували пісні Григорія Лепса.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Суспільство, 09.07.2023 09:36