Фото: соцмережі

Румунська сенаторка, яка пропонувала анексувати територію України, потрапила в новий скандал

Проросійська сенаторка парламенту Румунії Діана Шошоаке розв'язала сварку під час засідання. Суперечку вона закінчила вигуком "Слава Москві".

Відео опублікували в соцмережах.

Шошоаке звинувачувала колег у тому, що вони нібито порушують закон і на сайті парламенту немає порядку денного. Проросійська сенаторка кричала, що парламентські документи нібито не мають реєстраційного номера, а порядок денний не відкривається.

Лідер депутатів ЄДР Йонуц Моштяну жартома сказав, що їй потрібно змінити VPN, тому що в неї налаштовано все на московську IP-адресу. Опонентку це дуже розізлило.

"З огляду на те, що ноутбук належить Сенату, а вхід здійснюється завдяки Wi-Fi Палати депутатів, це означає, що ця Палата депутатів безпосередньо пов'язана з Путіним, а VPN — з Москви! Значить, Сенат обдурив! Сенат — путінський! Це путінський ноутбук з путінським VPN, з путінським wifi, так? Слава Москві!" — викрикувала навіжена Шошоаке.

Нагадаємо, румунська сенаторка Діана Шошоаке запропонувала анексувати частину територій України. Вона подала законопроект, який пропонує скасувати договір про добросусідство і співробітництво Румунії та України. Сенаторка закликає "приєднати історичні території". Зокрема, йдеться про Північну Буковину, Герцу, Буджак (Кагул, Болград, Ізмаїл), історичний Марамуреш та острів Зміїний.

Також відомо, що Шошоаке зробила нову різку заяву про президента Володимира Зеленського, обізвавши його "Гітлером". Вона відреагувала на внесення її в базу "Миротворець".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 23.04.2023 13:47