Фото: Telegram-канал Кирила Буданова

Шмигаль вручив Буданову особливу відзнаку

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов отримав від прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відзнаку за внесок воєнної розвідки у боротьбі з російськими загарбниками під час війни.

Про це Буданов повідомив у своєму Telegram-каналі.

Глава української розвідки подякував Денису Шмигалю та усьому українському уряду за визнання результатів роботи ГУР МОУ, а також за всебічну підтримку та зміцнення спецслужби.

"Ця символічна відзнака підкреслює роль і важливість роботи кожного розвідника й розвідниці, які щодня й щоночі працюють на різних ділянках боротьби з державою-агресором ― сміливо, нестандартно, невтомно та наполегливо. Продовжуємо разом захищати нашу державу та українську націю від російських загарбників та воєнних злочинців", — написав Кирило Буданов.

Чутки про звільнення Буданова: що відомо

Наприкінці вересня видання NV, посилаючись на поінформовані джерела у силових структурах, писало, що Кирило Буданов невдовзі може залишити посаду керівника ГУР і, ймовірно, вже обрали його наступника.

Так, коментуючи інформацію про звільнення Буданова, співрозмовник сказав: "Такий варіант існує".

Варто зазначити, що Кирило Буданов очолює військову розвідку України з серпня 2020 року.

Нагадаємо, 5 вересня відбулося велике перезавантаження українського уряду. Верховна Рада підтримала призначення очільників дев'ятьох міністерств.

Додамо, наприкінці вересня міністр оборони звільнив Віктора Зайцева та Ігоря Остапенка з посад заступників начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова. За даними українських ЗМІ, сам він звільнення своїх підлеглих не погоджував.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 12:23