Фото: freeradio.com.ua

Шукають український рух опору: у Криму активізувалася російська ФСБ

У тимчасово окупованому Криму Федеральна служба безпеки Росії посилила репресії місцевого населення. Рашисти активно шукають українське підпілля.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI.

"У Криму активізувалось ФСБ, яке вперше з 2014 року проводять активні перевірки автомобілів місцевих", — пише відомство.

Також під час обшуків поліцаї перевіряють телефони і ноутбуки, аби виявити усіх, хто може бути причетним до українського підпілля.

Нагадаємо, російські загарбники у тимчасово окупованому Криму почали нервуватися через майбутній ймовірний контрнаступ Збройних сил України. Вони продовжують будувати лінію оборони та налагоджувати потрібну техніку.

Зауважимо, раніше у CNN повідомили, що Україна докладає чимало зусиль для деокупації Криму, натомість у росіян серйозні проблеми не території півострова. Аналітики згадали про нещодавні вибухи на території півострова: на залізниці та на складі з крилатими ракетами. Експерти наголошують, що українські військові періодично "турбують" Чорноморський флот РФ і переривають важливі для ворогів транспортні шляхи в Криму. Це привело до того, що окупанти на півночі півострова почали нарощувати військові потужності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2023 15:15