Фото: Telegram-канал Олександра Сирського

Сирський відвідав поранених воїнів та вручив їм нагороди (фото)

У суботу, 7 вересня, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав воїнів, які проходять лікування після поранень в одному з медичних закладів. Генерал вручив їм нагороди.

Про це генерал повідомив у своєму Telegram-каналі.

Головком висловив подяку військовослужбовцям за їхній героїзм та віру в перемогу, а також вручив пораненим відзнаки за мужність і самовідданість під час захисту України.

"Подякував лікарям та медичним сестрам і братам, які в цілодобовому режимі рятують життя наших захисників. Нагородив медиків відзнаками Головнокомандувача Збройних сил України. Переконаний, що підтримка наших поранених героїв — обов'язок всього українського суспільства. Ми повинні пам'ятати про них і зараз, і після нашої перемоги", — написав Олександр Сирський.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський в інтерв'ю CNN заявив, що затримки з військовою допомогою США призвели до серйозних невдач на полі бою та падіння морального духу українців.

Відзначимо, що Олександр Сирський переконаний, що операція в Курській області Російської Федерації пройшла успішно. Вона зменшила загрозу наступу росіян з цього напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2024 14:29