Фото: Офіс президента

Ситуація на фронті та боєприпаси: Зеленський провів важливі наради

У неділю, 7 квітня, президент Володимир Зеленський провів важливі наради із військовими та правоохоронцями. Зокрема, однією з тем стала ситуація на фронті.

У своєму Telegram-каналі гарант розповів, що поспілкувався із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським, міністром оборони Рустемом Умєровим та очільником Служби безпеки України Василем Малюком.

"На зв’язку з головкомом Сирським. Детально обговорили ситуацію на фронті, планування наших подальших дій", — зазначив Зеленський.

Водночас очільник оборонного відомства Умєров доповів президенту щодо ситуації з боєприпасами. Гарант наголосив, що на сьогодні наша держава робить максимум, щоб кожна бойова бригада мала все необхідне для захисту.

"Окрема розмова з головою СБУ Малюком, керівником ГУР Будановим, міністром внутрішніх справ Клименком щодо ударів ворога по Харкову та східних регіонах України. Росія ні на хвилину не припиняє свій терор. Працюємо, щоб надати нашим людям надійний захист. Готуємо відповідь для ворога — дуже конкретну і справедливу", — додав президент. 

Нагадаємо, 6 квітня головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що ситуація в районі проведення операції Сил оборони України залишається складною. Противник, використовуючи перевагу в повітрі, ракетах і артилерійських боєприпасах, намагається вийти на адміністративний кордон Донецької області. Однак, попри різні чутки, Часів Яр перебуває під контролем України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.04.2024 15:16