Фото: uainfo.org

Ситуація на фронті та операції ЗСУ: Залужний провів перемовини із начальником штабу військ Франції

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 7 вересня провів телефонну розмову із начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром. Сторони обговорили ситуація на фронті в Україні та операції ЗСУ.

Про це повідомляється у Telegram-каналі головнокомандувача ЗСУ.

"Провів телефонну розмову з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром. Обговорили обстановку в зоні бойових дій. Детально розповів про всі напрямки, де тривають наші оборонні та наступальні операції", — зазначив Залужний.

Також сторони окремо зупинилися на потребах українського війська та на питанні підготовки наших військовослужбовців на території Франції.

"Подякував союзникам за підтримку, домовилися залишатися на зв'язку та спільно докладати зусиль задля деокупації України", — додав Залужний.

Крім того, Залужний подякував союзникам за підтримку й повідомив, що разом із начальником Об'єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки домовилися залишатися на зв'язку та спільно докладати зусиль задля деокупації України.

Нагадаємо, 30 серпня головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів конструктивну телефонну розмову з начальником штабу оборони Королівства Данія генералом Флеммінгом Лентфером. Головною темою розмови стало навчання українських пілотів та інженерів на винищувачах F-16, яке триває у цій державі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2023 23:08