Скріншот з відео

Скандал Тищенка з однопартійцем: він звинуватив Семінського у співпраці з РФ (відео)

Між колегами по фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком та Олегом Семінським розгорівся скандал. Останній нібито причетний до роботи колцентру, який працював на Російську Федерацію.

Скандальне відео нардеп опублікував у Facebook 31 липня. На кадрах помітно, як Микола Тищенко прийшов в офісне приміщення, у якому перебував Семінський, і заявив, що там розташований російський сервер. Його помічниця, голос якої чути за кадром, зазначає, що там нібито виявили печатку російського "Газпрому".

Виправдовуючись, Семінський запевнив, що прибув в офіс на прохання власників приміщення, які сказали, що відбувається рейдерське захоплення. Він сказав, що в будівлі розташована його громадська приймальня.

Тищенко заявив, що, за його інформацією, Семінський сам є власником будівлі, яка надала приміщення російській ботофермі. Після конфлікту Олег Семінський покинув офіс.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк заявила, що підписала розпорядження про виключення з партії нардепа Андрія Холодова. Очільниця партії зауважила, що виключає з партії тих, хто знівелював інтереси держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.08.2023 14:49