Фото: sprotyv.info

Скільки мільйонів витратила Росія на нічну атаку Києва: оприлюднено цифри

У ніч на 1 червня російські загарбники випустили по Києву сім балістичних ракет "Іскандер-М" та три крилаті ракети "Іскандер-К". Українські сили протиповітряної оборони збили усі 10 ракет.

Про це повідомляє Military Media Center.

За даними джерела, одна ракета "Іскандер-М" коштує до 2 млн доларів США, вартість ракети "Іскандер-К" складає до 1 млн доларів США. Тобто рашисти лише на одну нічну атаку на Київ викинули до 17 млн доларів.

Нагадаємо, у ніч на 1 червня російські терористи вкотре завдали ракетного удару по Києву. Внаслідок падіння уламків ворожої ракети загинуло троє людей, в тому числі й дитина.

Чоловік загиблої жінки розкрив деталі трагедії. Він розповів, що укриття для місцевих жителів просто не відкрили. За словами чоловіка, охоронець лікарні в Деснянському районі був у нетверезому стані, тому він з родиною не зумів потрапити в укриття.

Поліція Києва вже розпочала кримінальне провадження щодо ситуації із закритим бомбосховищем під час обстрілу столиці в ніч на 1 червня. Правоохоронці обіцяють покарати усіх винних осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.06.2023 12:41