Фото ілюстративне зі соцмереж

Скільки українців уже обновили військово-облікові дані: інфографіка Міноборони

Станом на неділю, 14 липня 2024 року, свої військово-облікові дані оновили понад чотири мільйони українців. Залишилося ще декілька днів, коли можна це зробити без подальших санкцій.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

У відомстві зазначили, що за тиждень (з 8 по 14 липня) облікові дані через застосунок "Резерв+", територіальні центри комплектування (ТЦК) або центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) оновили 995 224 громадян.

Загалом з моменту дії закону про мобілізацію кількість оновлень сягнула понад чотири мільйони.

"Оновити дані можна, звернувшись у найближчий ТЦК або ЦНАП. Або завантаживши застосунок "Резерв+" в App Store чи Google Play та авторизувавшись через Bank ID", — наголосили в Міністерстві оборони України.

Оновлення військово-облікових даних

Інфографіка: Міністерство оборони України

Раніше в Міноборони України пояснили, що під час оновлення військово-облікових даних проходження військово-лікарської комісії не вимагається. Це потрібно вже тоді, коли військовозобов’язаний отримає повістку.

Нагадаємо, раніше Андрусяк розповідав, що українським законодавством не передбачено застосування автоматичних штрафів для тих військовозобов'язаних, хто не оновить свої облікові дані до 16 липня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.07.2024 22:56