Літня Олімпіада відбудеться в Парижі. Джерело: МОК

Скільки вже продано квитків на Олімпіаду в Парижі: у МОК повідомили про рекорд

Станом на 20 липня на Олімпійські ігри у Парижі вже продано понад 8,8 мільйона квитків. Це найбільша кількість для спортивного заходу у Франції.

Про це повідомив спортивний директор Міжнародного олімпійського комітету Кіт Макконнелл.

За його словами, ця цифра також перевищує рекорд Ігор в Атланті, які до цього часу утримували найвищий показник — 8,3 мільйона квитків.

Як відомо, Олімпіада-2024 відбудеться у Франції з 26 липня по 11 серпня. Україну представлятиме найменша кількість спортсменів в історії на Олімпійських іграх. Перед цим антирекорд зафіксували в Токіо 2021 року (155 атлетів). Найбільше представництво Україна матиме у легкій атлетиці — 25 спортсменів.

Україна виступить на Олімпіаді у Парижі лише в одному ігровому виді — футболі. Це дебют команди на рівні Олімпійських ігор. Уперше в історії Україна також матиме представництво у брейкінгу та скелелазінні.

Нагадаємо, що наприкінці червня компанія Nielsen’s Gracenote опублікувала оновлений прогноз віртуального медального заліку майбутньої Олімпіади. Згідно з ним Україна здобуде 17 нагород. Спортсменам нашої країни пророкують, зокрема, дві золоті медалі.

Раніше повідомлялось, що на літніх Олімпійських іграх у Парижі змагатиметься найменша кількість українських спортсменів за всю історію. Національний олімпійський комітет України повідомив про остаточний склад нашої збірної на Ігри-2024.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.07.2024 22:57