Фото: Telegram Ігора Клименка

Скільки загинуло людей після удару рашистів по Костянтинівці: уточнення МВС

Російський ракетний удар 6 вересня по Костянтинівці Донецької області забрав життя 16 людей. Ще 33 особи отримали поранення.

Відповідну інформацію оприлюднило у Telegram Міністерство внутрішніх справ України повідомило.

"За уточненою інформацією, кількість загиблих внаслідок удару по Костянтинівці — 16 осіб. Це встановили після огляду тіл. Кількість постраждалих — 33", — написали у МВС.

У відомстві додали, що тіла майже всіх жертв уже ідентифіковані. Не встановлена особа лише одного загиблого.

"Тому, звертаємося до людей, чиї родичі та знайомі могли перебувати на місці ворожого удару, звернутися до підрозділів Національної поліції", — додали у Міністерстві.

Раніше повідомлялось, що у четвер зранку, 7 вересня, російські терористи обстріляли Запорізьку область. Ворог вгатив балістикою по однойменному району.

Атака по Україні: 6 вересня що відомо

У ніч на середу, 6 вересня, російські загарбники здійснили комбіновану атаку по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні дрони. Усього ворог випустив 33 повітряні цілі. Під прицілом були Одеська, Київська області, а також столиця.

За даними Повітряних сил Збройних сил України, усього знищили 23 повітряні цілі. Протиповітряна оборона працювала по маршруту слідування ракет та дронів. До відбиття повітряного нападу залучили зенітні ракетні війська, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи та інші засоби ураження.

Російські загарбники протягом майже трьох годин атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками. Внаслідок атаки одна людина загинула. Це співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення та помер у лікарні.

Нагадаємо, що в Київській області внаслідок атаки виникла пожежа на території торговельного підприємства. Жертв і потерпілих немає. Її оперативно ліквідували.

Додамо, 6 вересня російські окупанти обстріляли Центральний ринок у Костянтинівці Донецької області. Відомо, що 17 осіб загинули та 32 отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2023 12:41