Фото: Pixabay

Стало відомо, коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон

Цього року опалювальний сезон у Києві розпочнеться 14 жовтня. У першу чергу тепло з'явиться у школах, дитячих садках та лікарнях. 

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Із понеділка, 14 жовтня, столиця розпочне опалювальний сезон для лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери міста", — написав він у Telegram.

Міський голова зазначив, що тепло підключатимуть за індивідуальними заявками керівників цих установ, враховуючи функціональну специфіку. У житлових будинках опалення увімкнуть, коли середньодобова температура протягом трьох днів буде нижчою ніж +8°C та зберігатиметься тенденція до похолодання.

"Рішення про початок опалювального сезону ухвалюємо з урахуванням чинників забезпечення комфорту для містян, раціонального використання енергоресурсів та економного споживання електроенергії", — пояснив Кличко.

Нагадаємо, раніше начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко заявляв, що на Київщині триває підготовка до опалювального сезону. Готовність об’єктів до зими становить майже 90%. Зокрема, йдеться про підготовку котелень, теплових мереж, житлових будинків, шкіл, садочків, лікарень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.10.2024 16:44