Фото: Київпастранс

Столична влада розірвала договори із деякими перевізниками: транспорт курсуватиме по-новому

Департамент транспортної інфраструктури розірвав в односторонньому порядку шість договорів з недобросовісними приватними автомобільними перевізниками. Відтак, у Києві низка автобусів змінили маршрути курсування.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

"Із початку березня 2023 року ми активно перевіряли роботу столичних автобусних перевізників. За їх результатами ми розірвали 6 договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з тими перевізниками, що недобросовісно виконували свої обов’язки. Перевагу в реорганізації маршрутної мережі в подальшому буде надано автобусам і тролейбусам великої та особливо великої місткості КП "Київпастранс", а також приватним перевізникам, які якісно виконуватимуть умови договору", — наголосили в Департаменті транспортної інфраструктури.

Зазначається, що із 20 квітня буде подовжено тролейбусний маршрут № 36 "Вул. Північна — станція метро "Святошин" до вулиці Чорнобильської. Також внесено зміни в шлях слідування автобусного маршруту № 97К "Масив Новобіличі  вул. Академіка Єфремова"  із заїздом на вулиці Миколи Ушакова, Прилужну та Чорнобильську. Відповідно на цих маршрутах збільшено кількість рухомого складу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Києві приберуть частину блокпостів. За даними КМВА, інженерні споруди, які й надалі повинні виконувати свою безпекову функцію для столиці, залишать і вдосконалять. Непридатні бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки замінять на нові, бліндажі укріплять, а окопи приведуть до ладу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.04.2023 14:42