Фото: varta1.com

Супроводжував хворого батька: нардеп Дубінський відпочиває з дівчиною у Барселоні, — соцмережі (фото)

У середу, 26 липня, з'явились скріншоти з соцмереж жінки, яка, ймовірно, перебуває у романтичних стосунках з політиком Олександром Дубінським. Раніше він визнав, що отримав дозвіл на виїзд з України для супроводу хворого батька.

Про це у Telegram повідомив блогер Антон Швець. За його словами, нині нардеп перебуває в Іспанії.

"Скріни з відпочинку Дубінського у своєї дівчини в Барселоні прямо зараз", — написав Швець.

На оприлюднених світлинах, які були зроблені у ліжку, добре видно татуювання: схоже тату має на нозі політик Дубінський. Також блогер повідомив ім’я дівчини Дубінського — її звати Олена Деккерт.

З чого почався скандал за участю Дубінського

25 липня Антон Швець опублікував пост про те, що Міністерство охорони здоров’я допомагає депутату Александру Дубінському виїхати за кордон. За словами блогера, нардеп вивіз батька з тимчасово окупованого Донецька в Україну попри небезпеку через обстріли РФ, щоб пізніше отримати дозвіл на виїзд у Європу.

Документ: Telegram Швеця

Згодом Дубінський відреагував на звинувачення у соцмережах: він підтвердив, що отримав право на виїзд з України для супроводу батька до іноземної онкологічної клініки.

"У зв'язку зі складним діагнозом та відсутністю можливості для лікування батька в Україні, ми змушені проводити частину аналізів та терапії за кордоном. Для цього ми звернулися до МОЗ з усіма підтверджувальними документами та отримали право виїхати", — написав політик.

Скріншот: Telegram Швеця

Нагадаємо, колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян, який нещодавно був переведений у 104 бригаду Збройних сил України, відправився у відпустку на 17 днів на острів Крит. Напередодні його відпочинку підрозділ Омеляна був відправлений на передову.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.07.2023 23:13