Скоіншот із відео

"Так склались обставини": відомий львівський блогер втік з України після конфлікту з ТЦК

Відомий львівський блогер Юра Скайф, який має понад 300 тисяч підписників у Instagram, втік з України. Причиною нібито став нещодавній конфлікт із представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У своїх соцмережах чоловік розповів, що рішення покинути Україну він ухвалив за для своєї ж безпеки.

"Я насправді хотів би залишитись дуже сильно, але, на жаль, стались такі обставини, що змушений виїхати", — прокоментував чоловік.

Він розповів, що однією з причин для виїзду став нещодавній конфлікт із ТЦК. Так, блогер заявив, що його начебто побили люди у військовому і балаклавах. Інцидент трапився на одній з парковок. За словами Юрія, близько 50 осіб у чорному витягли його з машини та почали бити його і його друзів, серед них були представники ТЦК.

"Ми виїжджаємо із закладу, залітає тупо десь 50 чуваків, просто в масках, у чорному, у хакі. Нас із машини видирають, починають х**рити, кидають на землю... Якийсь хаос відбувається, всі російськомовні, всі починають волати: "Лежи, Лежи!" — розповідав блогер.

Львівського блогера Юру Скайфа незаконно виїхав у Варшаву

Скріншот із відео

Інфлюенсер зауважив, що наразі перебуває у Польщі і повертатися в Україну не планує. У ТЦК інцидент поки не коментують.

Натомість блогера вже внесли в базу "Миротворець". На сайті "Миротворця" наголошується, що 13 жовтня чоловік втік з України через пункт пропуску "Краківець".

 Львівський блогер Юра Скайф втік з україни

Скріншот із бази "Миротворець"

Нагадаємо, раніше стало відомо, що  український блогер Олександр Волошин після низки гучних скандалів виїхав з України та поки не планує повертатися на Батьківщину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.10.2024 17:59