Фото: instagram.com/drymalovsky

Телеведучий Орест Дрималовський розповів про навчання в ЗСУ й те, чого йому не вистачає

Популярний телеведучий "Вікон" СТБ та "Фактів" ICTV Орест Дрималовський вже другий тиждень перебуває на військових навчаннях. Незабаром він прийматиме присягу і відправиться на фронту захищати Україну. Разом з побратимами ведучий готується "до найгіршого до траншей і окопів".

Про це він написав у соцмережі Instagram.

"Ми готуємося до найгіршого. До траншеї й окопів. До штурмів наших і їхніх. До обстрілів з авіації, артилерії, дронів. Дрони полюють за нами постійно. Змушують кидати все навіть обід і бігти до найближчого укриття. Добре, що дрони навчальні. І скидають тільки мандаринки. На фронті ці мандаринки можуть забрати життя, розповів Дрималовський.

Також ведучий поділився з підписниками своїм бажанням добре виспатися.

"Вночі спав, як вбитий. Не найкраще порівняння для піхотинця, згідний. Але це правда. Після другого тижня навчань хочеться одного — добре і вдосталь поспати", написав телеведучий.

Дрималовський повідомив про те, які проходять його військові будні та чим він займається щодня разом із побратимами.

"Копаємо лежачи. В бронежилетах і касках. Маленькою саперною лопатою. Пригинаємо голову. Притискаємось до землі й болота. Не жаліємо форми. Допомагаємо тим, хто не в силах. Десантники своїх не кидають. Рятуємо, тягнемо, накладаємо турнікети на швидкість. Копаємо. Стріляємо. І так по довгому виснажливому колу",  повідомив медійник та нагадав просте правило "хочеш вижити — готуйся".

Додамо, що на початку лютого Орест Дрималовський під час прямого ефіру заявив, що від наступного тижня він йде на фронт.

"Настав час і мені змінити звичне місце роботи. Цю затишну улюблену студію на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях", сказав в прямому ефірі ведучий.

Нагадаємо, днями голова комітету Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив про те, що можливість бронювати людей від мобілізації залежно від сплати податків виводить на поверхню низку дискримінацій. У такому разу "бідні будуть воювати за багатих".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Lifestyle, 20.02.2024 14:15