Алла Барановська та Микола Тищенко. Джерело: соцмережі

Тищенко викликав поліцію на журналістів: його запідозрили у фіктивному розлученні

Народного депутата Миколу Тищенка запідозрили у фіктивному розлученні з бізнесвумен і блогеркою Аллою Барановською. Натомість він поскаржився в поліцію на нібито "переслідування". До готелю в Ужгороді, де зупинилася знімальна група журналістів, приїхали декілька екіпажів поліції та цивільні авто для розмови.

Про це повідомив український журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у фейсбуці.

"Ужгород. Готель. 2:40 ночі. Декілька екіпажів поліції та цивільні авто почали вишиковуватись довкола готелю, де зупинилася наша знімальна група", — написав він.

За словами журналіста, у двері постукали, представившись слідчо-оперативною групою поліції, яка "працює за викликом Тищенка Миколи".

"Микола Тищенко повідомив, що протягом двох днів його переслідує автомобіль Mitsubishi Lancer чорного кольору. Ми прийшли, щоби встановити людей, які користуються цим автомобілем. Ну, і запитати взагалі, переслідували — не переслідували", – переповів слова правоохоронців Михайло.

Він додав, що Тищенко, "якого в Ужгороді супроводжують два охоронці, вважає, що знімати його можна лише після попередження про зйомку".

"А те, що можна і навіть потрібно декларувати всі свої ужгородські бізнеси, депутат забуває. Те, що деякі народні депутати замість війни займаються бізнесом — це куди більш реальна загроза для країни, ніж здається. Словом, якщо ви в Ужгороді викликаєте поліцію — кажіть, що ви Микола Тищенко, і приїдуть усі вільні в місті екіпажі. Незалежно від години", — написав журналіст.

Нагадаємо, що Тищенко ще в січні 2024 року офіційно розлучився зі своєю дружиною Аллою Барановською. Пара прожила у шлюбі сім років. Проте журналісти підозрюють, що розлучення було фіктивним. Вони натрапили на "слугу народу" в Ужгороді, коли той зупинявся в житловому комплексі, де мешкає Барановська з їхнім маленьким сином Давидом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.03.2024 15:58