Фото ілюстративне. Дональд Трамп. Джерело: соцмережа X

Трамп готовий прийняти поразку на виборах у США лише за однієї умови

Дональд Трамп, який є кандидатом у президенти США від республіканців, не буде оскаржувати результати виборів, якщо він програє на них. Для цього політик повинен вважати їх чесними.

Таку заяву Трамп зробив в інтерв'ю телеканалу CBS.

"Я думаю, якщо я програю, ця країна впаде в такий штопор, подібний якому вона ще ніколи раніше не бачила — як у 1929 році, — але якщо я зроблю (програю, — ред.), і вибори будуть вільними та чесними, я безумовно, прийму їх результати", — підкреслив кандидат у президенти США.

У CBS нагадали, що Трамп не робив цього, коли програв на президентських виборах 2020 року чинному лідеру США Джо Байдену.

Трамп в інтерв'ю телеканалу додав, що не оскаржуватиме результати виборів, якщо вважатиме їх справедливими.

"Якщо я побачу, що у нас будуть чесні та вільні вибори, а я сподіваюся, що зможу це сказати, — ви не побачите більш благородної людини, ніж я. Я благородна людина", — сказав екс-президент США.

Також, на думку Трампа, "за останні чотири роки було зроблено кроки, які зроблять" майбутні вибори президента в листопаді "вільними та справедливими".

Нагадаємо, що кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс погодилася взяти участь у двох раундах дебатів зі своїм опонентом Дональдом Трампом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.08.2024 09:08