Валерій Залужний. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

"Триває супротив": Залужний оприлюднив заяву до другої річниці "Великої війни" (фото)

Колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до українців із нагоди початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. При цьому він опублікував спільне фото з теж колишнім начальником Генштабу Сергієм Шапталою.

Такий пост Валерій Залужний опублікував у своїх соціальних мережах.

"Триває наш безкомпромісний і мужній супротив. 24 лютого 2022 року, сотні тисяч українців не злякалися російських ракетних атак і величезних колон техніки та рушили добровольцями до лав Збройних сил України", — зазначив він.

За його словами, завдяки мужності та жертовності українських громадян нам вдалося встояти. Нам вдалося зберегти себе та нашу Державу.

"Дякую всім, хто у ці хвилини на полі бою боронить нашу державу. Дякую всім, хто допомагає українській армії. Хто памʼятає, вірить, молиться та робить все можливе для Перемоги. Вічна памʼять і шана воїнам, хто віддав життя за свободу Батьківщини. Я вірю і точно знаю — ми переможемо! Слава Україні!" — підсумував Валерій Залужний.

До допису він додав спільне фото з колишнім начальником Генштабу Сергієм Шапталою, з яким його пов’язують давні дружні стосунки.

Сергій Шаптала та Валерій Залужний. Джерело: Facebook-сторінка Валерія Залужного

Сергій Шаптала та Валерій Залужний. Джерело: Facebook-сторінка Валерія Залужного

Нагадаємо, вчора президент Володимир Зеленський заявив, що рішення по звільнення Валерія Залужного із посади головнокомандувача Збройних сил України було ухвалено через необхідність перезавантаження, перебудови та зміни менеджменту військового командування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.02.2024 16:20