Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Троє чехів хотіли незаконно потрапити до Словаччини після скандалу на закарпатському весіллі

Військовослужбовці Чопського загону затримали трьох громадян Чехії, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Прикордонники розповіли, що трьох іноземців виявив над ранок наряд, який ніс службу у залізничному вантажному пункті пропуску "Чоп" на кордоні зі Словаччиною. 

"Правоохоронці помітили трьох чоловіків, які прямували коліями в бік кордону. Затримані мали із собою паспортні документи громадян Чехії", — йдеться у повідомленні.

У ході допиту охоронці кордону встановили, що чехи прибули до України на весілля до знайомої та оселилися у готельному комплексі. Проте під час гуляння іноземні гості посварилися із нареченими та адміністрацією готелю. Після конфлікту вони і вирішили йти в бік кордону.

Троє чехів намагалися незаконно перетнути кордон після скандалу на закарпатському весіллі

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

"Іноземців попросили залишити заклад, тож вони вирішили повернутися додому. Оскільки жоден з них на той момент уже не мав при собі грошей, вони прийняли рішення йти у напрямку Словаччини пішки та поза пунктами пропуску", — зауважили прикордонники.

Зазначається, що громадяни Чехії склали маршрут руху, орієнтуючись за онлайн картами. Проте, аби не заблукати, вони пішли вздовж залізничних колій. Коли чоловіки зайшли на територію пункту пропуску, їх і зупинив прикордонний наряд.

Правопорушників доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення усіх обставин правопорушення їх буде притягнуто до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону та порушення прикордонного режиму.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань на Буковині викрили ще один канал переправлення чоловіків мобілізаційного віку за кордон. Затримано працівника правоохоронних органів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.05.2024 22:30