Олександр Усик. Джерело: Facebook-сторінка українського боксера

Ще один чемпіон світу кинув виклик Усику: наскільки реальним є цей бій

Чемпіон світу у крузервейті (важкій вазі) за версією IBF Джей Опетая заявив, що хотів би провести бій з абсолютним чемпіоном світу у гевівейті Олександром Усиком.

Про це повідомив популярний спортивний ресурс TalkSport.

"Я хотів би провести бій з Усиком, я давно спостерігаю за ним. Мені було 17 років, коли він виграв золото на Олімпіаді в Лондоні 2012 року", — цитують Опетаю журналісти видання.

Непереможений 28-річний австралійський боксер додав, що до цього він завжди перебував дещо в тіні.

"Я завжди був дуже близько, а зараз розпочинаю перебувати в розквіті сил. Я більше не маленька дитина. Тепер всі це знають. Я на їхньому радарі. Це хороше відчуття. Усик завжди перебував на вершині, він завжди був першим, тож я би хотів провести бій з ним", — наголосив Опетая.

Експерти стверджують, що такий бій може зацікавити Олександра, адже він нещодавно заявив, що може повернутись у важку вагу. Олександр розглядає таку можливість для того, щоби спробувати вдруге стати абсолютним чемпіоном світу у крузервейті.

Щоправда, Опетаю український боксер іще не розглядав. З поверненням у важку вагу найімовірнішим його суперником називали переможця бою між Кріса Білламом-Смітом і Річардом Ріакпоре за титул WBO.

Нагадаємо, що очільник промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн закликав абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика відмовитися від титулу Міжнародної боксерської федерації (IBF). Таким чином менеджер Ентоні Джошуа прагне, щоб його підопічний бився з Даніелем Дюбуа за чемпіонський пояс IBF, а це стане ще одним кроком до організації цього бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.06.2024 23:16