Фото ілюстративне. Джерело: ArmyInform

"Щодня йдуть штурмові дії": військові розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямку

На Бахмутському напрямку українські захисники перебувають в активній обороні, і за нагоди переходять у наступ. Тут щодня йдуть штурмові дії.

Про це заявив пресофіцер Третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі телемарафону.

"Кожен день йдуть штурмові дії. Треба зазначити, що це непросто. У цілому в нас непогано відпрацьоване закріплення на цій ділянці, ми утримуємо територію, проте кількість та щільність штурмових дій з боку ворога досить велика", — зазначив він.

Бородін підкреслив, що у більшості — це піхотні штурми та велике насичення авіацією, артилерію, мінометами і БПЛА. Також пресофіцер зазначив, що на південному фланзі міста є просування, але вони більш цікаві з військової точки зору, а не для медіа.

"Вони є. Проте тут і ворог намагається відбити позиції, тому що після Андріївки у них дуже погані оборонні позиції", — наголосив він.

Нагадаємо, за даними ISW, українські військові продовжують наступальні дії під Бахмутом і 5 листопада досягли підтверджених успіхів на заході Запорізької області та на лівобережжі Херсонської області.

Додамо, Україна може змінити свою стратегію війни із Російською Федерацією, щоб швидше просуватися вперед, звільняючи окуповані території. Українські військові розробляють нові стратегії. За словами президента України Володимира Зеленського, українське командування працює над операціями, які дозволять завдавати несподіваних ударів по РФ. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.11.2023 15:55