Фото: соцмережі / ілюстративне

У Бєлгородській області вночі лунали вибухи: ефектне відео "бавовни"

У ніч на 3 червня Бєлгородська область Російської Федерації опинилася під обстрілами. Місцеві мешканці чули звуки вибухів.

Про це повідомляють російські пабліки.

За попередніми даними, Бєлгородську область та її адмінцентр атакували безпілотники. Про руйнування та постраждалих поки немає інформації.

Нагадаємо, партизанські загони вдруге за десять днів атакували Бєлгородську область Росії. Нині військово-політичне командування Російської Федерації вирішує, що робити — посилювати оборону на власному кордоні чи укріплювати лінію фронту в Україні.

Раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував рейди Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області. Він вважає, що "це тільки початок".

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Згодом з'явилась інформація, що у Шебекінському окрузі Бєлгородської області Росії ввели заборону на пересування транспорту. Обмеження діятимуть місяць — до 30 червня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.06.2023 09:29