Посвідчення депутата Олександра Куницького. Скріншот із відео

У центрі Києва нардеп Куницький начебто побив чоловіка: коментар поліції (відео)

Київські правоохоронці отримали інформацію про побиття чоловіка в центрі столиці. Потерпілий розповів, що його вдарив народний депутат України Олександр Куницький.

На інцидент відреагувала поліція Києва.

"Правоохоронці зʼясовують обставини події за участі народного депутата України в центрі столиці", — зазначили правоохоронці.

Вони додали, що сьогодні, 12 вересня, до Печерського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про побиття. Потерпілий зауважив, що його вдарив народний депутат України. Найімовірніше, йдеться про Олександра Куницького.

Заявник уже дав свідчення в управлінні поліції, повідомлення про подію зареєстровано, триває перевірка.

До речі, раніше в соціальних мережах поширювали повідомлення про те, що нардеп Куницький в центрі Києва вдарив чоловіка на самокаті. На відео можна побачити, як потерпілий розповідає поліцейським про інцидент. Також на відео видно й самого Куницького. Він показав правоохоронцям своє посвідчення депутата.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року в Києві народний депутат Артем Дмитрук, який зараз утік з України, побив перехожого. Перед цим чоловік зробив нардепу зауваження, попросивши не знімати його на відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.09.2024 22:53