Фото: armyinform.com.ua

У Чорному морі присутній ворожий ракетоносій: яка загроза для України

Станом на ранок середи, 16 жовтня, російська армія вивела військові кораблі в акваторію Чорного моря. Один з них є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі перебуває два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі три ворожі кораблі, з яких два є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 12 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — 10 суден, з них три продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — вісім суден, з них три рухались з протоки Босфор", — додали у своєму зведенні ВМС України.

Станом на ранок середи, 16 жовтня, російська армія вивела військові кораблі в акваторію Чорного моря

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що 15 жовтня російські терористи протягом цілого дня атакували Дніпропетровщину. Внаслідок масованих обстрілів Нікопольщини постраждали вагітна жінка та чотирирічна дитина.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Литвиненко заявив, що хоча українська енергетика вже продемонструвала вміння відновлюватися у складних умовах, російські агресори не припинятимуть спроб її знищити. Нові масовані удари можуть відбутися з початком осінньо-зимового періоду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.10.2024 07:02