Фото: armyinform.com.ua

У Чорному морі військові зафіксували ворожий корабель: чи є він носієм "Калібрів"

Станом на ранок 7 вересня російська армія вивела у Чорне море один корабель, який є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Про це у Telegram повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

Як зазначають військові, в Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні, у Середземному морі ворожі кораблі відсутні.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — два судна, які продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — три судна, з них одне рухалось з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

Станом на ранок 7 вересня російська армія вивела у Чорне море один корабель, який є носієм крилатих ракет типу "Калібр"

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 7 вересня, російські загарбники масовано обстріляли Україну ударними безпілотниками типу "Шахед". У Київській та Хмельницькій областях було гучно — там працювала протиповітряна оборона по ворожих цілях.

Цієї ночі й Києву вдалось відбитись від атаки "шахедів". Усі ворожі дрони були збиті протиповітряною обороною столиці й жоден з них не досягнув цілі. Водночас у місті зафіксовано падіння уламків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2024 08:16